Caritas Diecezji Bydgoskiej organizuje letni wypoczynek dla dzieci i młodzieży. W tym roku odbędą się dwa turnusy kolonijne dla  dzieci ze szkół podstawowych (po 3 klasie) i gimnazjum w Ośrodku Kolonijno – Wczasowym „Posejdon” w Stegnie  nad morzem.

Terminy turnusów:

I          03.07. (środa) – 13.07. 2019 r. (sobota)

II         13.07. (sobota) – 23.07.219 r. (wtorek)

Zapisy w biurze projektów Caritas Diecezji Bydgoskiej od 15.04.2019 r. (siedziba Caritas ul. Grodzka 22, Bydgoszcz) w poniedziałki, środy, czwartki i piątki    w godz. 12:00   – 15:00 oraz we wtorki od 9:00 do 17:00 Informacje pod nr tel. 724 560 003. Zapisy tylko osobiście przez osobę uprawnioną – rodziców, opiekunów prawnych – nie zapisujemy telefonicznie. Przy zapisie przedpłata 250,00 zł.